Brandjes houd brandweer heel de dag bezig

zaterdag 31 december 2011 16:57

SCHIEDAM – De brandweer heeft de hele dag druk gehad met brandjes op oudjaarsdag. Ook op nieuwjaarsdag was het ook nog vrij druk. Een grote brand en het grote aantal voertuigbranden viel dit jaar op. Verder viel het voor de brandweer mee deze jaarwisseling. Er was op die ene grote brand na geen groot incident.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandjes houd brandweer heel de dag bezig
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – De brandweer heeft de hele dag druk gehad met brandjes op oudjaarsdag. Ook op nieuwjaarsdag was het ook nog vrij druk. Een grote brand en het grote aantal voertuigbranden viel dit jaar op. Verder viel het voor de brandweer mee deze jaarwisseling. Er was op die ene grote brand na geen groot incident.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!