VRR112.nl wenst iedereen een fijne jaarwisseling !

zaterdag 31 december 2011 16:45

ROTTERDAM – Allereerst wensen wij u namens alle redactieleden van VRR112.nl iedereen een prettige en veilige jaarwisseling ! De hulpdiensten zullen het de komende 24 uur druk gaan krijgen met vele meldingen. De brandweer van Rotterdam-Rijnmond heeft vandaag al tientallen meldingen gehad van branden. De meesten zijn tot nu toe beperkt gebleven tot (container)brandjes. De meldkamer heeft meer personeel laten opkomen om de drukte aan te kunnen, ook worden alle brandweerkazerne’s bemand om snel te kunnen reageren. Ook zal de brandweer regelmatig rondjes rijden om hun omgeving in de gaten te houden. Zo zijn er vannacht enkele vreugdevuren in Schiedam en Vlaardingen, de brandweer zal hier alles in de gaten houden zodat het veilig verloopt.

De politie zal samen met de DCMR extra controleren op illegaal vuurwerk, zo zijn er bij mensen thuis en in winkels al enkele tienduizenden kilo’s illigaal vuurwerk in beslag genomen.
Wij proberen u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws in de regio, volg daarom VRR112.nl op Twitter. Ons twitteraccount is : @VRR112nl
Wij zullen bij belangrijke en grootschalige incidenten direct twitteren zodat u op de hoogte blijft!

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

VRR112.nl wenst iedereen een fijne jaarwisseling !
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Allereerst wensen wij u namens alle redactieleden van VRR112.nl iedereen een prettige en veilige jaarwisseling ! De hulpdiensten zullen het de komende 24 uur druk gaan krijgen met vele meldingen. De brandweer van Rotterdam-Rijnmond heeft vandaag al tientallen meldingen gehad van branden. De meesten zijn tot nu toe beperkt gebleven tot (container)brandjes. De meldkamer heeft meer personeel laten opkomen om de drukte aan te kunnen, ook worden alle brandweerkazerne’s bemand om snel te kunnen reageren. Ook zal de brandweer regelmatig rondjes rijden om hun omgeving in de gaten te houden. Zo zijn er vannacht enkele vreugdevuren in Schiedam en Vlaardingen, de brandweer zal hier alles in de gaten houden zodat het veilig verloopt.

De politie zal samen met de DCMR extra controleren op illegaal vuurwerk, zo zijn er bij mensen thuis en in winkels al enkele tienduizenden kilo’s illigaal vuurwerk in beslag genomen.
Wij proberen u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws in de regio, volg daarom VRR112.nl op Twitter. Ons twitteraccount is : @VRR112nl
Wij zullen bij belangrijke en grootschalige incidenten direct twitteren zodat u op de hoogte blijft!

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!