Brand door vuurpijl Rietgors Hoogvliet

zondag 1 januari 2012 02:50

HOOGVLIET – In een huis aan de Rietgors heeft vannacht een korte tijd brand gewoedt, de brand was ontstaan door een vuurpijl wat onder de dakpannen van het huis terecht kwam. Uit voorzorg werd de brandweer op onderzoek uitgestuurd. Ter plaatse gingen de eerste manschappen naar binnen en zagen daar niks bijzonders, met een warmtebeeldcamera werd het duidelijk dat de brand onder de daktegels woedde.

De hoogwerker is hierop ingezet , de brandweer heeft de dakpannen nat gemaakt zodat deze afkoelden. Hierna zijn enkele dakpannen verwijderd. De brand was snel onder controle. Bij de brand zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand door vuurpijl Rietgors Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – In een huis aan de Rietgors heeft vannacht een korte tijd brand gewoedt, de brand was ontstaan door een vuurpijl wat onder de dakpannen van het huis terecht kwam. Uit voorzorg werd de brandweer op onderzoek uitgestuurd. Ter plaatse gingen de eerste manschappen naar binnen en zagen daar niks bijzonders, met een warmtebeeldcamera werd het duidelijk dat de brand onder de daktegels woedde.

De hoogwerker is hierop ingezet , de brandweer heeft de dakpannen nat gemaakt zodat deze afkoelden. Hierna zijn enkele dakpannen verwijderd. De brand was snel onder controle. Bij de brand zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!