Grote brand Vredenoordplein Rotterdam

zondag 1 januari 2012 02:38

ROTTERDAM – Aan de Vredenoordplein heeft vannacht een korte maar hevige brand gewoedt. De brand was ontstaan in 2 auto’s die onder een afkapping van een flat stonden. De brand sloeg vervolgens uit naar het plafond , hierop was het sein grote brand gegeven. Bij de brand vielen er geen gewonden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand Vredenoordplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Aan de Vredenoordplein heeft vannacht een korte maar hevige brand gewoedt. De brand was ontstaan in 2 auto’s die onder een afkapping van een flat stonden. De brand sloeg vervolgens uit naar het plafond , hierop was het sein grote brand gegeven. Bij de brand vielen er geen gewonden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!