Middelbrand TBS-kliniek blijkt loos alarm

zondag 1 januari 2012 16:35

POORTUGAAL – Aan de TBS -kliniek de Kijvelanden in Poortugaal ging vanmiddag het brandalarm af, als het brandalarm af gaat is het een standaardprocedure dat de brandweer een kijkje komt nemen. Deze keer liep het anders af, de melding van het OMS ‘openbaar brandalarm’ werd al snel opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer stelde ter plaatse een onderzoek in, terwijl meerdere brandweereenheden onderweg waren bleek dat er geen brand was. Het brandalarm werd veroorzaakt door stoomvorming. De aanrijdende wagens werden gecanceld en konden terug naar de kazerne.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Middelbrand TBS-kliniek blijkt loos alarm
Schrijver:

 

 

POORTUGAAL – Aan de TBS -kliniek de Kijvelanden in Poortugaal ging vanmiddag het brandalarm af, als het brandalarm af gaat is het een standaardprocedure dat de brandweer een kijkje komt nemen. Deze keer liep het anders af, de melding van het OMS ‘openbaar brandalarm’ werd al snel opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer stelde ter plaatse een onderzoek in, terwijl meerdere brandweereenheden onderweg waren bleek dat er geen brand was. Het brandalarm werd veroorzaakt door stoomvorming. De aanrijdende wagens werden gecanceld en konden terug naar de kazerne.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!