Motorrijder onderuit A15 Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

HOOGVLIET – Vanmorgen omstreeks 10:45 vond er een eenzijdig ongeval plaats op de A15, het ongeval gebeurde tegenover het benzinestation aan de Vondelingenweg bij de afslag Hoogvliet. Een motorrijder was door een nog onbekende reden onderuit gegaan en kwam op het asfalt terecht.

Het mobiel medisch team is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te verzorgen, het slachtoffer werd zo snel mogelijk de ambulance ingeladen.

Hier is het slachtoffer verder behandeld, deze is vervolgens met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie deed ondertussen onderzoek naar het ongeval. Vermoedelijk is het slachtoffer door de wind gevallen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd