Motorrijder onderuit A15 Hoogvliet

dinsdag 3 januari 2012 12:52

HOOGVLIET – Vanmorgen omstreeks 10:45 vond er een eenzijdig ongeval plaats op de A15, het ongeval gebeurde tegenover het benzinestation aan de Vondelingenweg bij de afslag Hoogvliet. Een motorrijder was door een nog onbekende reden onderuit gegaan en kwam op het asfalt terecht.

Het mobiel medisch team is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te verzorgen, het slachtoffer werd zo snel mogelijk de ambulance ingeladen.

Hier is het slachtoffer verder behandeld, deze is vervolgens met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie deed ondertussen onderzoek naar het ongeval. Vermoedelijk is het slachtoffer door de wind gevallen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder onderuit A15 Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Vanmorgen omstreeks 10:45 vond er een eenzijdig ongeval plaats op de A15, het ongeval gebeurde tegenover het benzinestation aan de Vondelingenweg bij de afslag Hoogvliet. Een motorrijder was door een nog onbekende reden onderuit gegaan en kwam op het asfalt terecht.

Het mobiel medisch team is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te verzorgen, het slachtoffer werd zo snel mogelijk de ambulance ingeladen.

Hier is het slachtoffer verder behandeld, deze is vervolgens met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie deed ondertussen onderzoek naar het ongeval. Vermoedelijk is het slachtoffer door de wind gevallen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!