MMT-arts op de fiets naar incident in Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Het ambulancepersoneel heeft maandagmiddag assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team. De arts, die zo snel mogelijk van de heli naar het incident wilde heeft een fiets geleend om bij de locatie te komen. Wat er precies aan de hand was in flat 1 van de Eksterlaan in Vlaardingen is niet bekend. De ambulance en het mobiel medisch team waren nodig voor een incident binnenshuis. De arts van het team is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. De traumahelikopter heeft op een grasveldje gestaan tot dat de arts terug was, hierna kon de heli weer terug naar de basis.

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd