Veel stormschade door storm in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM -De storm die afgelopen donderdag ons land teisterde heeft flinke schade veroorzaakt de regio Rotterdam-Rijnmond, de brandweer kreeg vele meldingen binnen van wateroverlast en stormschade’s. Op het Bachplein in Schiedam viel een boom op een tramleiding, in de Nieuwe Kerkstraat in Vlaardingen hing een raam gevaarlijk los, op de Staverenhoeve was iets op het dak kapot gewaaid. Hier moest een hoogwerker aan te pas komen en op de Amsterdamlaan viel een boom in een tuin.

Dit waren pas enkele voorbeelden van de schade die de storm met zich meebracht. Ook is er minstens een slachtoffer gevallen, in Rotterdam-Oost bij Oostplein is een vrouw slachtoffer geworden van een gevallen boom. De boom viel om de vrouw, de brandweer is er aan te pas gekomen om de vrouw te bevrijden. Deze is door het ambulancepersoneel en het mobiel medisch team verzorgd en met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

Ook elders in Nederland heeft de storm flinke schade aangericht, zo zijn er vrachtwagens van de weg af geblazen en enkele huizen vernield. Ook zijn de hoge waterstanden een probleem, vooral in Noord-Nederland, Dordrecht en Oost-Nederland zorgt dit voor problemen. De storm is inmiddels voorbij maar het probleem met de hoge waterstanden zal voorlopig blijven. In Limburg word maandag het hoogte punt van het water verwacht, daar bereid men zich ook al voor.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....