zondag, januari 24, 2021

Brand in elektriciteitskast zorgt voor stroomuitval Rotterdam

ROTTERDAM – Ongeveer 500 woningen hebben vrijdagmiddag zonder stroom gezeten, 12 woningen werden ontruimd. Dit alles na een flinke brand in een hoogspanningshuisje. De brand was in het begin moeilijk te bestrijden omdat eerst de stoom uitgeschakeld moest worden. Hierna was de brand snel brandmeester. Vele woningen handen dan ook al snel weer stroom. Een aantal woningen heeft nog geen stroom. De toevoer van stroom naar die woningen is hersteld, dit heeft echter tot kwart over 3 vannacht geduurd tot alles correct was. De brandweer schaalde op naar middelbrand GRIP 1. Hoe de brand is ontstaan is nog niet duidelijk. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg