maandag, januari 18, 2021

Albert Heijn in Kwintsheul afgebrand

KWINTSHEUL – In een vestiging van de Albert Heijn aan de Raaphorst in Kwintsheul (nabij Den Haag) is zaterdagavond een zeer grote brand uitgebroken. De brand is aan bijna alle kanten uitslaand geweest. De supermarkt zal als verloren beschouwd moeten worden. De brandweer is met zeer veel materiaal ter plaatse. Een naast gelegen flat is ontruimd. De brand wordt bestreden met onder andere twee hoogwerkers. Door het vele bluswater is het terrein rondom de Albert Heijn in een zwembad veranderd. De brandweerploegen zijn langzaam aan aflossing toe. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De brand werd als classificatie zeer grote beschouwd en GRIP 1, de GRIP is inmiddels ingetrokken.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg