zondag, januari 24, 2021

Brandweer bestrijdt brand in TBS-kliniek Poortugaal

POORTUGAAL – In de TBS-kliniek de Kijvelanden in Poortugaal heeft zaterdagavond voor een korte tijd brand gewoedt. De brand begon bij een melding van het openbaar meldsysteem, en werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Meerdere eenheden van de brandweer kwamen ter plaatse.
Personeel van de kliniek waar de brand woedde moesten naar buiten, ook een aantal TBS-ers werden tijdelijk in een ander deel van het gebouw ondergebracht. Waarschijnlijk kunnen ze later in de avond terug naar hun eigen cel in de kliniek. De brand was binnen een klein half uurtje onder controle.

De brand ontstond in een van de cellen, vermoedelijke is de brand aangestoken. Na het ventileren van de ruimte kon de brandweer inzetbaar. Bij de brand is er 1 gewonde gevallen, de persoon had te veel rook ingeademt en is behandeld door het ambulancepersoneel. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg