dinsdag, januari 26, 2021

Garageboxen in vlammen op door werkzaamheden Emmastraat Poortugaal

POORTUGAAL – Aan de Emmastraat heeft een korte maar fikse brand gewoed in meerdere garageboxen. De brandweer kreeg even na half 6 een melding van een brand, als snel bleek de brand uitslaand te zijn en kwamen er flinke vlammen naar buiten. De brandweer schaalde dan ook op naar middelbrand.

De brand was onstaan door werkzaamheden met een slijptol aan een auto. De brand was snel onder controle , het sein brandmeester werd snel gegeven. De brandweer vermoedde dat er asbest aanwezig was, hiervoor is de DCMR opgeroepen. Deze heeft metingen verricht, of er daadwerkelijk asbest is aangetroffen is onbekend. Bij de brand zijn er geen gewonden gevallen, wel zijn er meerdere garageboxen en auto’s en een motor geschadigd geraakt. De auto en de garage box waar de brand begon kunnen als verloren worden beschouwd.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg