zaterdag, januari 16, 2021

Grote brand vernield oude bakkerij Gorinchem

GORINCHEM – Zondagochtend ontstond er aan het Papland in Gorinchem een brand. De brandweer schaalde al snel op een zeer grote brand GRIP 1, meerdere eenheden van de regio Zuid Holland Zuid kwamen helpen om de brand te bestrijden. Het verkeer op de A15 die langs het bedrijventerrein loopt ondervond ook problemen door de brand, door de rookontwikkeling werd de maximumsnelheid naar 70km/u verlaagd.

In de oude bakkerij stond 1 vrachtwagen die vlam vatte, deze kon snel geblust worden. Drie caravans stonden in een aangrenzende ruimte, deze werden in veiligheid gebracht.De brandweer kon rond half 12 het sein brandmeester geven, hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. Bij de brand liepen bedrijven in het bedrijfsverzamelgebouw rook en waterschade op. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto’s : Sonny Lasschuit

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg