Update : Gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden Krimpen

Date:

Deel bericht:

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Vanmiddag werd tijdens graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt, dit gebeurde aan de Groenendaal met de kruising van de Middenwetering. Hierbij kwam er een behoorlijke hoeveelheid gas vrij, de brandweer kwam met groot materieel ter plaatse en schaalde op naar GRIP 1.

- Advertisement -

De hulpdiensten besloten een noodreparatie uit te voeren waardoor de leiding snel gerepareerd was. Het gaslek was kort van uur. Uit voorzorg werden er 2 woningen geëvacueerd, na metingen van de brandweer konden de bewoners weer snel terug naar hun huis. Morgen zal Joulz voor definitief het lek dichten. Bij het incident zijn er geen gewonden gevallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd