dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Update : Gasleiding geraakt tijdens werkzaamheden Krimpen

- advertentie -

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Vanmiddag werd tijdens graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt, dit gebeurde aan de Groenendaal met de kruising van de Middenwetering. Hierbij kwam er een behoorlijke hoeveelheid gas vrij, de brandweer kwam met groot materieel ter plaatse en schaalde op naar GRIP 1.

De hulpdiensten besloten een noodreparatie uit te voeren waardoor de leiding snel gerepareerd was. Het gaslek was kort van uur. Uit voorzorg werden er 2 woningen geëvacueerd, na metingen van de brandweer konden de bewoners weer snel terug naar hun huis. Morgen zal Joulz voor definitief het lek dichten. Bij het incident zijn er geen gewonden gevallen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -