woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto beland op zijn kop na aanrijding Spinozaweg Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Zondagochtend kregen de hulpdiensten en de traumahelikopter een melding van een aanrijding met beknelling aan de Spinozaweg in Rotterdam. Ter plaatse bij het ongeval bleek het niet te gaan om een beknelling en geen ernstig letsel, de brandweer en de traumahelikopter konden hierop inzetbaar.

Ter controle was er 1 slachtoffer naar het Maasstad-ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval had de bestuurder van het verongelukte voertuig ook nog 2 andere voertuigen geraakt, deze raakte beschadigd.. De toedracht tot het ongeval is vooralsnog onbekend.

Foto’s : Daniel van Gelder / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -