Gewapende overval op goudhandelaar Poortugaal

Date:

Deel bericht:

POORTUGAAL – In het sociaal-cultureel centrum De Brinkhoeve in Poortugaal is maandagmiddag even na 13:00 een goudhandelaar overvallen. De goudhandelaar had in de Brinkhoeve een zaal gehuurd waar mensen gouden eigendommen konden verkopen aan de goudhandelaar. De overvaller was volgens getuigen al eerder binnen geweest , deze kwam later terug met een 2e persoon.

- Advertisement -

Het tweetal bedreigde de goudhandelaar met een vuurwapen. De overvallers hebben geld en goud buit gemaakt , hierna zijn zij op een scooter vertrokken. De politie doet onderzoek en doet spooronderzoek. Bij de overval zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd