woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Gewapende overval op goudhandelaar Poortugaal

- advertentie -

POORTUGAAL – In het sociaal-cultureel centrum De Brinkhoeve in Poortugaal is maandagmiddag even na 13:00 een goudhandelaar overvallen. De goudhandelaar had in de Brinkhoeve een zaal gehuurd waar mensen gouden eigendommen konden verkopen aan de goudhandelaar. De overvaller was volgens getuigen al eerder binnen geweest , deze kwam later terug met een 2e persoon.

Het tweetal bedreigde de goudhandelaar met een vuurwapen. De overvallers hebben geld en goud buit gemaakt , hierna zijn zij op een scooter vertrokken. De politie doet onderzoek en doet spooronderzoek. Bij de overval zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -