woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Arrestatieteam bevrijd vrouw en kind (3) tijdens gijzeling Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Het Arrestatieteam uit de regio Haaglanden heeft vannacht een einde gemaakt aan een gijzeling aan de Horsweg. Hierbij zijn 2 verdachten aangehouden, zij worden verdacht van het vasthouden van een ex-vriendin van een van de verdachten samen met haar 3-jarige kindje. Een familielid kreeg een sms van de vrouw dat zij vanaf zaterdag tegen haar wil werd vastgehouden in een woning aan de Horsweg.

De politie kreeg rond 00:00 de melding binnen en ging direct ter plaatse, direct werd duidelijk dat 1 van de verdachten vermoedelijk over een vuurwapen beschikte. De politie heeft meerdere keren proberen te onderhandelen, toen dit echter niet werkte is er overleg geweest met de officier van Justitie.

Uiteindelijk werd er besloten om een einde te maken aan de gijzeling door een inval door het Arrestatieteam. Omdat het Arrestatieteam van Rotterdam-Rijnmond bezig was met een andere gijzeling in Hellevoetsluis werd het team uit Haaglanden gevraagd.Rond half 4 heeft het Arrestatieteam geprobeerd te onderhandelen met de gijzelnemers, de 2 gingen hier niet op in. Hierna heeft het Arrestatieteam het pand omsingeld en binnengevallen. Hierbij zijn de 2 mannen aangehouden. De vrouw werd als eerste in veiligheid gebracht samen met haar kinderen. De verdachten zijn onder begeleiding van het Arrestatieteam afgevoerd naar het bureau.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -