Arrestatieteam bevrijd vrouw en kind (3) tijdens gijzeling Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Het Arrestatieteam uit de regio Haaglanden heeft vannacht een einde gemaakt aan een gijzeling aan de Horsweg. Hierbij zijn 2 verdachten aangehouden, zij worden verdacht van het vasthouden van een ex-vriendin van een van de verdachten samen met haar 3-jarige kindje. Een familielid kreeg een sms van de vrouw dat zij vanaf zaterdag tegen haar wil werd vastgehouden in een woning aan de Horsweg.

De politie kreeg rond 00:00 de melding binnen en ging direct ter plaatse, direct werd duidelijk dat 1 van de verdachten vermoedelijk over een vuurwapen beschikte. De politie heeft meerdere keren proberen te onderhandelen, toen dit echter niet werkte is er overleg geweest met de officier van Justitie.

- Advertisement -

Uiteindelijk werd er besloten om een einde te maken aan de gijzeling door een inval door het Arrestatieteam. Omdat het Arrestatieteam van Rotterdam-Rijnmond bezig was met een andere gijzeling in Hellevoetsluis werd het team uit Haaglanden gevraagd.Rond half 4 heeft het Arrestatieteam geprobeerd te onderhandelen met de gijzelnemers, de 2 gingen hier niet op in. Hierna heeft het Arrestatieteam het pand omsingeld en binnengevallen. Hierbij zijn de 2 mannen aangehouden. De vrouw werd als eerste in veiligheid gebracht samen met haar kinderen. De verdachten zijn onder begeleiding van het Arrestatieteam afgevoerd naar het bureau.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....