Kinderen aangereden op kruispunt Groene Kruisweg Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Op de kruising van de Aveling en de Groene Kruisweg in Hoogvliet heeft vanmorgen omstreeks 8 uur een ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste raakte 2 kinderen op de fiets op het kruispunt, een van de kinderen kwam hard tegen de grond terecht en had ernstige pijn.

De hulpdiensten rukte grootschalig uit naar het ongeval omdat het niet duidelijk was of er sprake was van een beknelling.

- Advertisement -

Toen de brandweer eenmaal aangekomen was bleken zij niet nodig te zijn, wel hebben ze de ambulancedienst geholpen met het stabiliseren van het slachtoffertje. Ook had het andere meisje die aangereden was klachten, hiervoor is een ambulance gekomen. Het Mobiel Medisch Team heeft allebei de kinderen verzorgd , hierna zijn ze op een wervelbrancard vervoerd naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen anylase heeft een onderzoek gestart naar het toedracht van het ongeval. Door het ongeval had het verkeer veel hinder.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd