woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Kinderen aangereden op kruispunt Groene Kruisweg Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Op de kruising van de Aveling en de Groene Kruisweg in Hoogvliet heeft vanmorgen omstreeks 8 uur een ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste raakte 2 kinderen op de fiets op het kruispunt, een van de kinderen kwam hard tegen de grond terecht en had ernstige pijn.

De hulpdiensten rukte grootschalig uit naar het ongeval omdat het niet duidelijk was of er sprake was van een beknelling.

Toen de brandweer eenmaal aangekomen was bleken zij niet nodig te zijn, wel hebben ze de ambulancedienst geholpen met het stabiliseren van het slachtoffertje. Ook had het andere meisje die aangereden was klachten, hiervoor is een ambulance gekomen. Het Mobiel Medisch Team heeft allebei de kinderen verzorgd , hierna zijn ze op een wervelbrancard vervoerd naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallen anylase heeft een onderzoek gestart naar het toedracht van het ongeval. Door het ongeval had het verkeer veel hinder.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -