Pizzabezorger in Hoogvliet en de Aldi overvallen in Hellevoetsluis

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET / HELLEVOETSLUIS – Vanavond werd er in zowel Hoogvliet als Hellevoetsluis een overval gepleegd. In Hellevoetsluis vond de overval plaats in de Aldi aan de Kastanjelaan. Een man kwam daar met een vuurwapen naar binnen en bedreigde de klanten en de medewerkers. Hij is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Tijdens het onderzoek kwam naar voren dat bij de overval een auto was gebruikt, een soort gelijke auto werd rond 22:00 terug gevonden op de Brielsestraatweg. In dit voertuig zaten twee mannen van allebei 25 jaar, deze zijn opgepakt op verdenking van de overval. Één van de mannen voldeed aan de signalementen van de daders. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek.

- Advertisement -

In Hoogvliet werd een pizzabezorger op de Binnenban overvallen, dit gebeurde op straat. Hierbij was één dader betrokken, ook deze is er met een onbekend geldbedrag er vandoor gegaan. De dader van de overval in Hoogvliet is nog voortvluchtig , heeft u tips of heeft u een van de overvallen gezien ? Neem dan contact op met de politie in uw woonplaats via 0900-8844.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....