woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Arrestatieteam valt woning binnen na schietpartij 3e Carnissestraat

- advertentie -

ROTTERDAM – Omstreeks half 8 vrijdagavond vond op de 3e Carnissestraat een schietpartij plaats, hierbij viel 1 slachtoffer. Het slachtoffer werd geraakt in zijn onderrug en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie trof op straat en op de stoep meerdere kogelhulzen aan.

In de 2e Carnissestraat heeft het Arrestatieteam een inval gedaan in een woning, daarbij kregen zij assistentie van een politiehelikopter van de KLPD. Het Arrestatieteam vond niemand aan in de woning. De Forensische Opsporing zal onderzoek verrichten en de sporen veilig stellen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -