Agente gewond geraakt tijdens aanhoudingen Ahoy Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Op de nacht van zaterdag naar zondag raakte één agente gewond tijdens aanhoudingen tijdens een vechtpartij bij het Ahoy complex in Rotterdam. Bij de vechtpartij zijn 5 aanhoudingen verricht.

- Advertisement -

Een groep bezoekers waren na een evenement in Ahoy met de beveiligers in gevecht gekomen.

De beveiligers zette 30 personen uit de ahoy , deze groep probeerde vervolgens weer naar binnen te komen. De politie die ook aanwezig was bij de Ahoy hield de groep tegen, de groep keerde deze keer tegen de politie.

De politie gebruikte onder andere wapenstokken om de orde te herstellen, daarbij kregen zij hulp van meerdere eenheden uit de buurt. Totaal zijn er 5 aanhoudingen verricht , één vrouwelijke agent brak haar hand tijdens de aanhoudingen. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd