woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Gladheid door sneeuwval in de regio Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – In het oosten van het land sneeuwt het al op enkele plaatsen, dit neerslaggebied zal de komende uren zich uitbreiden over de rest van het land. In de nacht van zondag naar maandag zal dit gebied onze regio bereiken. Door de sneeuwval kan het lokaal glad worden op de wegen, hou hier rekening mee als u de weg op moet ! 

Het neerslaggebied zal in het oosten van het land weinig sneeuw achterlaten. In de strook van Brabant – Limburg – Zeeland en Rotterdam kan echter meer verwacht worden, wij krijgen te maken met (lichte) sneeuwval. Doordat dit gebied zich langzaam voortbeweegt bestaat de kans dat er toch een behoorlijk laagje sneeuw op de grond komt te liggen . We spreken dan over uitlopende hoeveelheden, dit loopt uit van 0-1 cm tot lokaal 4 cm.

In combinatie met vorst en de sneeuw die er gaat vallen kunnen de wegen verraderlijk glad worden. De komende dagen zullen de temperaturen verder dalen tot strenge vorst ! , ook worden er meerdere sneeuwbuien verwacht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -