Gladheid door sneeuwval in de regio Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – In het oosten van het land sneeuwt het al op enkele plaatsen, dit neerslaggebied zal de komende uren zich uitbreiden over de rest van het land. In de nacht van zondag naar maandag zal dit gebied onze regio bereiken. Door de sneeuwval kan het lokaal glad worden op de wegen, hou hier rekening mee als u de weg op moet ! 

- Advertisement -

Het neerslaggebied zal in het oosten van het land weinig sneeuw achterlaten. In de strook van Brabant – Limburg – Zeeland en Rotterdam kan echter meer verwacht worden, wij krijgen te maken met (lichte) sneeuwval. Doordat dit gebied zich langzaam voortbeweegt bestaat de kans dat er toch een behoorlijk laagje sneeuw op de grond komt te liggen . We spreken dan over uitlopende hoeveelheden, dit loopt uit van 0-1 cm tot lokaal 4 cm.

In combinatie met vorst en de sneeuw die er gaat vallen kunnen de wegen verraderlijk glad worden. De komende dagen zullen de temperaturen verder dalen tot strenge vorst ! , ook worden er meerdere sneeuwbuien verwacht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

[TERECHT] VERMIST: Keunah Kim 11-jarig meisje uit Den Haag voor het laatst gezien bij Amsterdam CS

De politie eenheden Amsterdam en Den Haag verzoeken u uit te kijken naar het 11-jarige meisje Keunah Kim....

VERMIST: Sylvana van den Langenberg (13) uit Rozenburg (ZH) met verstandelijke beperking

Sinds donderdag 16 april is de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg vermist. De politie zoekt sindsdien...

[TERECHT] : Sterre Krijnen (14) vanuit Teteringen samen met Chieu Nguyen (16)

Sterre is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van haar verdwijning droeg zij een spijkerbroek, een zwarte kanten blouse, een...

[TERECHT]: Chieu Nguyen (16) vanuit Teteringen samen met Sterre Krijnen (14)

Chieu is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een grijze muts van het merk Obey,...