Arrestatie’s na rondlopen met bivakmutsen Toscalaan Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vanavond zijn er aan de Toscalaan twee personen aangehouden, de twee werden tijdens het rijden staande gehouden door de politie. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn bij een eerdere melding deze avond aan de Manonstraat.

- Advertisement -

Omstreeks half 8 werden er op de Manonstraat twee personen gesignaleerd die bivakmutsen droegen, de politie werd door een oplettende bewoner gealarmeerd. De twee waren in een auto weggereden richting de Oudelandseweg. Na een grootschalige zoekactie met meerdere politie-eenheden werd er op de Toscalaan het voertuig met de twee verdachten gesignaleerd.

De twee werden door de politie aangehouden, hierbij kwam de hondenbigrade assisteren. De straat is voor een korte tijd afgezet geweest, waar het verkeer hinder van had. De politie heeft de auto onderzocht en vond onder andere een honkbalknuppel en twee bivakmutsen. Wat de verdachten precies van plan waren is onbekend, deze zijn overgebracht naar het politiebureau. De auto is in beslag genomen en word onderzocht op sporen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd