KNMI waarschuwt voor gladheid in Nederland

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Het KNMI heeft een waarschuwing van de kleurcode geel afgegeven voor mogelijk gevaarlijk weer, dit vanwege de verwachtte gladheid. De gladheid ontstaat door de vallende sneeuw en door het bevriezen van wegen en of sneeuwresten. Sinds gisterenavond sneeuwt het op sommige plekken in Nederland al, vanmiddag kwam de rest van het land in aanmerking met de sneeuw. 

Hou rekening met gladde wegen als u de weg op moet ! Op verschillende wegen kan het verraderlijk glad zijn. Het KNMI verwacht morgen een zonnige maar een zeer koude dag. In het zuidwesten en het noordoosten van het land word het niet warmer dan -4 graden. De gevoelstemperatuur ligt gevoeliger lager , lokaal word de gevoelstemperatuur -15 graden !

De komende dagen blijft het koud maar overwegend droog, zondag en volgende week dinsdag word er sneeuwval verwacht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd