17-jarige Amanda uit Spijkenisse weer terecht

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – De 17-jarige Amanda die gisteren werd vermist is weer terecht, na een uitgebreid onderzoek vond de politie Amanda bij één van haar vriendinnen. Amanda liep gisteren na een onenigheid op haar stage plek in Rockanje weg.

- Advertisement -

Amanda heeft een verstandelijke beperking en moet hiervoor medicatie slikken, het was daarom belangrijk om haar zo snel mogelijk te vinden. Het bericht dat Amanda vermist was ging razendsnel door social media heen , ook werden er berichten geplaatst op websites.

Rechercheurs heeft via vrienden en vriendinnen van Amanda haar gevonden, zij werd teruggevonden bij een van haar vriendinnen in Rotterdam.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd