Twee jongetjes door het ijs gezakt in Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

VLAARDINGEN – Vanmiddag zijn er slachtoffers gevallen door het koude weer in de regio Rotterdam-Rijnmond. Twee kinderen dachten op het ijs te kunnen lopen wat lag op een sloot aan de Frank van Borselenstraat. Dit ging echter fout, de kinderen zakte door het ijs. Een voorbijganger heeft de jongens uit het ijskoude water gered.

De slachtoffertjes hebben enkele minuten in het water gelegen aldus de politie. De twee jongetjes zijn verzorgt door het ambulancepersoneel. De brandweer rukte met onder andere twee duikploegen uit maar deze inzet bleek niet nodig.

De jongens waren der mate onderkoeld, dat ze beide naar het ziekenhuis werden gebracht. Het ijs is op heel veel plekken nog veel te zwak. De hulpdiensten waarschuwen dan ook om nog niet het ijs op te gaan.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd