Bewoner Stampioenstraat treft granaat aan in berging

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Een bewoner van een pand aan de Stampioenstraat heeft donderdagavond, rond 19.00 uur een handgranaat aangetroffen in een openstaande berging.

- Advertisement -

De man heeft de granaat, die in een krat zat, verplaatst naar het centrale gedeelte van de portiek waar de voordeuren van 6 woningen op uitkomen. Agenten die ter plaatse kwamen stelden een onderzoek in en zij hebben vervolgens de portiek afgesloten.

Nadat medewerkers van de Forensische Opsporing van de politie Rotterdam-Rijnmond hadden vastgesteld dat het mogelijk om een scherpe granaat ging werd besloten de EOD te waarschuwen. Deze komt ter plaatse en zal de granaat in de loop van de avond afvoeren.

De afdeling Opsporing van het district Feijenoord-Ridderster stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de granaat.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd