Medewerker van de plus Pernis gewond na overval

donderdag 2 februari 2012 23:36

PERNIS – Een medewerker van de plus gevestigd aan de G.A. Soetemanweg in Pernis is vanavond gewond geraakt tijdens een overval. De medewerker werd op de Verheulstraat door twee mannen bedreigd met een vuurwapen.

Het slachtoffer moest zijn geld afgeven, hierna is hij gewond geraakt aan zijn hoofd. Waardoor hij gewond is geraakt is niet bekend, het ambulancepersnoneel heeft de man nagekeken. Het zou gaan om lichte verwondingen. Hoeveel buit de daders hebben gemaakt is onbekend, de politie is opzoek naar de overvallers.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Medewerker van de plus Pernis gewond na overval
Schrijver:

 

 

PERNIS – Een medewerker van de plus gevestigd aan de G.A. Soetemanweg in Pernis is vanavond gewond geraakt tijdens een overval. De medewerker werd op de Verheulstraat door twee mannen bedreigd met een vuurwapen.

Het slachtoffer moest zijn geld afgeven, hierna is hij gewond geraakt aan zijn hoofd. Waardoor hij gewond is geraakt is niet bekend, het ambulancepersnoneel heeft de man nagekeken. Het zou gaan om lichte verwondingen. Hoeveel buit de daders hebben gemaakt is onbekend, de politie is opzoek naar de overvallers.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!