vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Medewerker van de plus Pernis gewond na overval

- advertentie -

PERNIS – Een medewerker van de plus gevestigd aan de G.A. Soetemanweg in Pernis is vanavond gewond geraakt tijdens een overval. De medewerker werd op de Verheulstraat door twee mannen bedreigd met een vuurwapen.

Het slachtoffer moest zijn geld afgeven, hierna is hij gewond geraakt aan zijn hoofd. Waardoor hij gewond is geraakt is niet bekend, het ambulancepersnoneel heeft de man nagekeken. Het zou gaan om lichte verwondingen. Hoeveel buit de daders hebben gemaakt is onbekend, de politie is opzoek naar de overvallers.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -