Onderzoek naar moord op Farida Zargar niet afgerond

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Het Openbaar Ministerie (OM) is nog altijd bezig met het onderzoek op de moord van Firada. Farida werd sinds 5 augustus 2010 vermist toen zij met haar fiets vertrok vanaf haar werk. Na vele zoektochten in het Mallebos en onderzoeken kwam de politie met tips en hoogte punten in de zaak. 

- Advertisement -

Zo werd eind oktober vorig jaar Patrick.S gearresteerd op verdenking betrokkenheid te hebben op haar vermissing. Bij Patrick.S thuis werd onder meer een tas en de paspoort van Farida gevonden, ook werd hier een voet gevonden. De zoektocht en onderzoek werd opnieuw herstart , de politie kwam opnieuw uit bij het Mallebos in Spijkenisse.

De verdachte (patrick.S) heeft op 10 november 2010 de plek aangewezen waar Farida zou liggen, na uitgebreid onderzoek bleek hier inderdaad een lichaam te liggen.De volgende dag werd het lichaam voorzichtig opgegraven, al snel bleek dat er een lichaamsdeel ontbrak. Één dag later werd het lichaam als Farida Zargar geïdentificeerd , de voet die werd gevonden bij Patrick.S zijn huis bleek van Zargar te zijn.

Gister is tijdens een zitting bekend gemaakt dat Farida is overleden aan verschillende steekwonden in haar buik en hals. Het OM wilt dat Patrick.S psychisch wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Patrick.S wilt daar echter niet aan mee werken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

[TERECHT] VERMIST: Keunah Kim 11-jarig meisje uit Den Haag voor het laatst gezien bij Amsterdam CS

De politie eenheden Amsterdam en Den Haag verzoeken u uit te kijken naar het 11-jarige meisje Keunah Kim....

VERMIST: Sylvana van den Langenberg (13) uit Rozenburg (ZH) met verstandelijke beperking

Sinds donderdag 16 april is de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg vermist. De politie zoekt sindsdien...

[TERECHT] : Sterre Krijnen (14) vanuit Teteringen samen met Chieu Nguyen (16)

Sterre is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van haar verdwijning droeg zij een spijkerbroek, een zwarte kanten blouse, een...

[TERECHT]: Chieu Nguyen (16) vanuit Teteringen samen met Sterre Krijnen (14)

Chieu is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een grijze muts van het merk Obey,...