Onderzoek naar moord op Farida Zargar niet afgerond

Date:

Share post:

- Advertisement -

SPIJKENISSE – Het Openbaar Ministerie (OM) is nog altijd bezig met het onderzoek op de moord van Firada. Farida werd sinds 5 augustus 2010 vermist toen zij met haar fiets vertrok vanaf haar werk. Na vele zoektochten in het Mallebos en onderzoeken kwam de politie met tips en hoogte punten in de zaak. 

Zo werd eind oktober vorig jaar Patrick.S gearresteerd op verdenking betrokkenheid te hebben op haar vermissing. Bij Patrick.S thuis werd onder meer een tas en de paspoort van Farida gevonden, ook werd hier een voet gevonden. De zoektocht en onderzoek werd opnieuw herstart , de politie kwam opnieuw uit bij het Mallebos in Spijkenisse.

De verdachte (patrick.S) heeft op 10 november 2010 de plek aangewezen waar Farida zou liggen, na uitgebreid onderzoek bleek hier inderdaad een lichaam te liggen.De volgende dag werd het lichaam voorzichtig opgegraven, al snel bleek dat er een lichaamsdeel ontbrak. Één dag later werd het lichaam als Farida Zargar geïdentificeerd , de voet die werd gevonden bij Patrick.S zijn huis bleek van Zargar te zijn.

Gister is tijdens een zitting bekend gemaakt dat Farida is overleden aan verschillende steekwonden in haar buik en hals. Het OM wilt dat Patrick.S psychisch wordt onderzocht in het Pieter Baan Centrum. Patrick.S wilt daar echter niet aan mee werken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd