Auto schuift het ijs op door gladheid Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vandaag had de brandweer het druk met vele meldingen van personen die door het ijs waren gezakt. In Hoogvliet reed vanavond even na half 7 een auto het ijs op aan de Klein Profijtweg. De auto kwam van een parkeerterrein af en gleed in de bocht uit en kwam op het ijs terecht. Het voertuig schoof een meter of 10 door op het ijs.

- Advertisement -

De hulpdiensten werden direct gestuurd omdat het niet duidelijk was of er slachtoffers waren gevallen, ter plaatse bleek de bestuurder niet in het voertuig te zitten maar ook niet in de buurt te zijn. De duikploeg uit Spijkenisse werd dan ook teruggestuurd naar de kazerne. De politie is opzoek naar de bestuurder van het voertuig.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd