woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto schuift het ijs op door gladheid Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Vandaag had de brandweer het druk met vele meldingen van personen die door het ijs waren gezakt. In Hoogvliet reed vanavond even na half 7 een auto het ijs op aan de Klein Profijtweg. De auto kwam van een parkeerterrein af en gleed in de bocht uit en kwam op het ijs terecht. Het voertuig schoof een meter of 10 door op het ijs.

De hulpdiensten werden direct gestuurd omdat het niet duidelijk was of er slachtoffers waren gevallen, ter plaatse bleek de bestuurder niet in het voertuig te zitten maar ook niet in de buurt te zijn. De duikploeg uit Spijkenisse werd dan ook teruggestuurd naar de kazerne. De politie is opzoek naar de bestuurder van het voertuig.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -