Juwelier Keizerswaard IJsselmonde doelwit van overvallen

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Een juwelier in winkelcentrum Keizerswaard in Rotterdam-IJsselmonde is dinsdagmiddag overvallen. Een man kwam de juwelier binnen en vroeg naar dure sieraden.

- Advertisement -

De man ging een kleine tijd later weg om vervolgens weer terug te komen, dit keer kwam de man terug met een moker. De man sloeg met de moker enkele vitrines in en ging er vandoor met vele sieraden. De man is nog voortvluchtig.

De betreffende juwelier is al meerdere keren overvallen, zo werd er ook een ramkraak gepleegd. Heeft u tips over deze overval of de overvallen hiervoor ? Neem dan contact op met de politie in Rotterdam-Rijnmond via 0900 – 88 44

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd