Persoon uit het water gered Jan de Rooypad Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vanmiddag werd er aan de Jan de Rooypad een persoon te water gemeld, de hulpdiensten waaronder de brandweer met een duikteam uit Spijkenisse waren direct opgeroepen en onderweg.

- Advertisement -

De politie en de ambulancedienst waren als eerste bij de plek aangekomen, daar bleek dat de persoon al uit het water was gered. Het duikteam werd dan ook gecanceld , de vrijwillige brandweer mocht doorrijden zonder spoed om te kijken of zij iets konden betekenen.

De persoon was binnenshuis gebracht, het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken. Deze had geen ernstige verwondingen of onderkoelingsverschijnselen. Het slachtoffer kon dan ook binnen opwarmen zonder naar het ziekenhuis te hoeven.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd