Man geraakt door auto en komt voor vrachtwagen terecht Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Vrijdagmiddag omstreeks half 4 heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Slinge. Een man is hierbij geschept door een auto en kwam voor een vrachtwagen op een andere rijbaan terecht, deze kon net op tijd stoppen. Vanwege de ernst van het ongeluk werd naast een ambulance ook het mobiel medisch team opgeroepen.

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. Hierna is deze met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.. Naast diverse lichte verwondingen heeft het slachtoffer naar alle waarschijnlijkheid zijn been gebroken. Een deel van de Slinge werd afgezet voor het verkeer. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd