Politie houd 2 verdachten aan na overval op de Albert Heijn Krabbedijkstraat

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Even voor half negen viel de melding van een overval op een supermarkt aan de Krabbendijkestraat. Daarbij moesten twee cassières onder bedreiging van een vuurwapen geld afstaan. De overvallers gingen er vervolgens op twee fietsen vandoor.

- Advertisement -

Poltieagenten waren snel ter plaatse. Zij startten een onderzoek in de omgeving en verspreidden het signalement aan alle wagens in de omgeving. Ook agenten in burger hoorden de melding. Bij hun surveillance op de Melissantstraat zagen zij twee verdachte personen fietsen, die ook voldeden aan het signalement.

Bij het zien van de politie gingen zij er vandoor maar na een korte achtervolging werden zij middels een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) aangehouden.

De verdachten, twee 17-jarige Rotterdammers, zijn overgebracht naar een politiebureau. Bij de fouillering troffen agenten een vuurwapen aan en de buit.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd