Vrouw valt vanaf 8 hoog op straat Prikkorf Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vanochtend omstreeks half 12 werden de hulpdiensten gewaarschuwd omdat er een vrouw op straat lag en ernstig verwond was.

- Advertisement -

De melder was erg geschrokken. Hij liep op straat toen er opeens een vrouw naast hem neerviel die afkomstig was van de naastgelegen flat.

De politie, die als eerste aanwezig was, begon direct met reanimeren. Het trauma-personeel volgde spoedig met de traumahelikopter. De arts van de traumahelikopter en de verpleegkundige werden met een politiewagen naar het slachtoffer toegebracht.

Het slachtoffer is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De politie onderzoekt of de vrouw zelf gesprongen of gevallen is, of dat een andere oorzaak de aanleiding van haar vallen heeft ingeluid. Volgens omstanders woonde de vrouw in de flat. De melder is opgevangen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd