Zaken heropend van incidenten nabij het Mallebos Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Het rechercheteam dat het misdrijf rond Farida Zargar onderzoekt, is bezig met een hernieuwd onderzoek naar twee incidenten die in 2010 en 2011 nabij het Mallebos plaatsvonden.

- Advertisement -

De politie arresteerde in oktober 2011 twee mannen van 19 en 34 jaar uit Spijkenisse na een gewelddadige straatroof. Dit zorgde voor een doorbraak in het uitgebreide onderzoek naar de verdwijning van de destijds 21-jarige Farida Zargar uit Spijkenisse. Het lichaam van de jonge vrouw werd op 11 november 2011, op aanwijzen van de 34-jarige verdachte, aangetroffen in het Mallebos in Spijkenisse

Doorzoeking in de woning aan de Venusstraat in Spijkenisse, waar de 34-jarige verdachte verbleef, leverde naast belangrijke informatie over de vermiste Farida ook waardevolle informatie op met betrekking tot een ander misdrijf. De politie trof persoonlijke eigendommen aan van, naar later bleek, een Pools slachtoffer van een straatroof.

Straatroof Apollostraat

De 40-jarige man uit Polen werd donderdag 24 maart 2011 rond 23.40 uur bij een grasveld aan de Apollostraat in Spijkenisse met geweld beroofd van persoonlijke eigendommen. Het slachtoffer werd diezelfde avond zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft destijds uitgebreid sporenonderzoek verricht en heeft met getuigen gesproken. Diverse getuigen verklaarden rond het tijdstip van het incident geschreeuw te hebben gehoord. Het onderzoek naar de verdachte(n) leverde niets op. Inmiddels is de man weer teruggekeerd naar Polen. Hij liep blijvend letsel op.

Overleden vrouw

Ook het onderzoek naar het overlijden van een 43-jarige vrouw uit Spijkenisse is op basis van nieuwe informatie heropend. Zij werd donderdag 28 januari 2010 rond 07.15 uur, na de melding van een onbeheerde fiets op het ijs, aangetroffen in een sloot nabij de Malledijk. Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht waar zij enkele dagen later aan haar verwondingen overleed.

De familie van de 43-jarige vrouw is inmiddels op de hoogte gebracht.

Getuigenoproep

Heeft u informatie over één van deze onderzoeken of andere belangrijke informatie? Neemt u dan contact op met de Politie Rotterdam-Rijnmond via telefoonnummer 0900- 8844 of, als u anoniem wilt blijven, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

(bron : Politie Rotterdam-Rijnmond)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

[TERECHT] VERMIST: Keunah Kim 11-jarig meisje uit Den Haag voor het laatst gezien bij Amsterdam CS

De politie eenheden Amsterdam en Den Haag verzoeken u uit te kijken naar het 11-jarige meisje Keunah Kim....

VERMIST: Sylvana van den Langenberg (13) uit Rozenburg (ZH) met verstandelijke beperking

Sinds donderdag 16 april is de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg vermist. De politie zoekt sindsdien...

[TERECHT] : Sterre Krijnen (14) vanuit Teteringen samen met Chieu Nguyen (16)

Sterre is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van haar verdwijning droeg zij een spijkerbroek, een zwarte kanten blouse, een...

[TERECHT]: Chieu Nguyen (16) vanuit Teteringen samen met Sterre Krijnen (14)

Chieu is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een grijze muts van het merk Obey,...