Drenkeling Eemhaven Rotterdam wordt verdacht van inbraak

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Vanmorgen om 10 voor 8 werd er op de Waalhaven een drenkeling aangetroffen, dit was tussen het talut van de Eemhaven en de Arie den Toomweg. De hulpdiensten hebben de man uit het water gehaald en gereanimeerd, hierna is hij naar het ziekenhuis gebracht.

De 19-jarige man die in het water lag, word verdacht van een inbraak eerder die ochtend aan de Bunschoterweg.

De inbraak werd om half 8 gemeld bij de politie, hierbij waren 3 verdachten gevlucht. Agenten vermoedden al snel dat er een link tussen de 19-jarige drenkeling was en de inbraak die ochtend.

De 19-jarige man is aangehouden op verdenking betrokkenheid te hebben bij de inbraak, ook werd er bij het talut een 20-jarige man aangehouden. Hij was tevens de melder van de drenkeling. Het is nog onduidelijk hoe de man in het water is gekomen.

Bij een doorzoeking in de woning van een van de mannen werden spullen aangetroffen die afkomstig waren van het bedrijf waar was ingebroken. In die woning is ook een 18-jarige broer van de drenkeling aangehouden op verdenking van de inbraak.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd