Brandweer onderzoekt woning aan de Tieflandstraat Hoogvliet

dinsdag 21 februari 2012 17:12

HOOGVLIET – Een bewoonster van een woning aan de Tieflandstraat heeft vanmiddag de brandweer gebeld omdat zij zich niet lekker voelde thuis, dit gebeurde telkens als zij thuis was.

Eerder had zij al de woningbouw laten komen, zij hebben metingen gedaan bij de CV ketel en daar kwam aldus de vrouw een concentratie uit die gevaarlijk kon zijn. Deze moest dan ook vervangen of gerepareerd worden.

De bewoonster was een paar dagen niet thuis geweest en kwam na een paar dagen thuis, direct voelde zij zich niet lekker en had onder andere last van prikkelende ogen en van misselijkheid. De brandweer is ter plaatse gekomen voor een zogenaamde CO-meting, voor veiligheid werden er zuurstofmaskers gedragen.

Na een controle en meting in het huis werden er geen gevaarlijke concentratie’s gemeten bij de CV ketel of elders. Een ander bedrijf moet verder onderzoek verrichten om er achter te komen waardoor de vrouw niet lekker word thuis. De vrouw heeft de tip gekregen om alles goed te ventileren door ramen open te houden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer onderzoekt woning aan de Tieflandstraat Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Een bewoonster van een woning aan de Tieflandstraat heeft vanmiddag de brandweer gebeld omdat zij zich niet lekker voelde thuis, dit gebeurde telkens als zij thuis was.

Eerder had zij al de woningbouw laten komen, zij hebben metingen gedaan bij de CV ketel en daar kwam aldus de vrouw een concentratie uit die gevaarlijk kon zijn. Deze moest dan ook vervangen of gerepareerd worden.

De bewoonster was een paar dagen niet thuis geweest en kwam na een paar dagen thuis, direct voelde zij zich niet lekker en had onder andere last van prikkelende ogen en van misselijkheid. De brandweer is ter plaatse gekomen voor een zogenaamde CO-meting, voor veiligheid werden er zuurstofmaskers gedragen.

Na een controle en meting in het huis werden er geen gevaarlijke concentratie’s gemeten bij de CV ketel of elders. Een ander bedrijf moet verder onderzoek verrichten om er achter te komen waardoor de vrouw niet lekker word thuis. De vrouw heeft de tip gekregen om alles goed te ventileren door ramen open te houden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!