Sleepboot gezonken Nieuwe Maas Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Een sleepboot is aan de eind van woensdagochtend gezonken, dit gebeurde in de nieuwe maas nabij Ridderkerk. De sleepboot was bezig met slepen van een coaster die bezig was met afmeren.

- Advertisement -

Door een bepaalde manoeuvre kapseisde het schip. De brandweer werd opgeroepen met 2 duikploegen uit Spijkenisse en Capelle aan den IJssel, deze bleken niet nodig te zijn. 2 opvarenden zijn optijd van het schip afgehaald. Hierna zonk het schip in rap tempo.

Vaartuigen van het Havenbedrijf, Zeehavenpolitie en Rijkswaterstaat zijn aanwezig en zoeken een oplossing om het schip boven water te halen. Het gezonken schip ligt in een vaarroute van andere schepen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd