Vrachtwagen gekanteld op de Reewegviaduct

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Vanmorgen raakte door een nog onbekende reden een vrachtwagenchauffeur de macht over het stuur kwijt. De vrachtwagen kantelde en kwam op een oprit van de snelweg terecht. 

- Advertisement -

Door voorbijgangers is het alarmnummer gebeld, omdat het ongeluk er ernstig uit zag werd de brandweer gestuurd omdat de bestuurder mogelijk bekneld kon zitten.

Toen de brandweer aankwam bleek het slachtoffer niet bekneld te zijn. Het slachtoffer kwam er met een paar schrammen en wonden vanaf, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De Reeweg richting de snelweg werd belemmerd door de vrachtwagen, de politie heeft samen met Rijkswaterstaat de weg afgesloten voor het overige verkeer.

Een speciaal bedrijf heeft het wegdek gereinigd, de vrachtwagen is door 2 takels op zijn wielen gezet. Wanneer de weg open is voor het verkeer is nog onduidelijk.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Man overleden schietpartij Wiekslag Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – Dinsdagavond 3 januari is een man overleden na een schietpartij in de Wiekslag....

Capelse berger redder in nood A29 Heinenoordtunnel

Heinenoord - Een waakse berger van Roos Autoberging uit Capelle aan den IJssel heeft zondagavond hulpverlenend opgetreden. Op...

Alerte wijkagenten treffen kelderbox vol met gestolen scooters en fietsen Capelle/Rotterdam

Capelle aan den IJssel - Alerte wijkagenten hebben donderdag 3 november twee verdachten aangehouden die ervan weden verdachte...

Explosies en enorme vlammenzee bij zeer grote brand Pallethandel Galvanistraat Zoetermeer

Zoetermeer - Bij een Pallethandel aan de Galvanistraat is vannacht omstreeks 02.45 is een zeer grote brand uitgebroken....