Kind valt van stapelbed Beschoeiing Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Vanmorgen even voor half 12 werd het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter naar de Beschoeiing gestuurd.

- Advertisement -

Hier was een jongetje van ongeveer 7-jaar oud uit een stapelbed gevallen. Nadat het jongetje was gevallen reageerde hij niet meer op vragen. Dit kan betekenen dat het jongetje een neuro-trauma had afgelopen of ernstige hersenbeschadiging.

De ouders belde direct het alarmnummer en legde de situatie uit, deze stuurde direct hulp. Het trauma-team arriveerde al snel met de helikopter, het ambulancepersoneel kwam tegelijk aan en nam de artsen direct met de ambulance mee.

Gelukkig kwam het jongetje al snel bij en werd samen met de ouders naar het ziekenhuis gebracht, de situatie van het jongetje was stabiel.  Het opstijgen van de traumahelikopter trok veel publiek uit de wijk.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd