woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Twee gewonden na zware aanrijding Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Op de Aveling op de kruising van de snelweg heeft maandagmiddag een heftig ongeval plaatsgevonden tussen 2 auto’s. Bij het ongeval raakte 2 inzittende gewond, de brandweer werd voor de zekerheid gestuurd omdat de personen mogelijk bekneld konden zitten.

De inzittenden bleken niet bekneld te zitten en zijn overgebracht naar het ziekenhuis, wel raakte allebei de auto’s zwaar beschadigd. Een van de auto’s kwam tot stilstand tegen een regelkast van de stoplichten, hierdoor werkte de stoplichten tijdelijk niet en ontstonden er file’s op de A15.

Beide auto’s zijn geborgen door een berger.

Foto’s : Danny van Meerveld


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -