woensdag, januari 20, 2021

Uitgebreid fotoverslag van brand in manege Ruitersport Hoogvliet

HOOGVLIET – Bij een brand bij een paardenmanege Ruitersport aan de Herikweg zijn vannacht twee paarden omgekomen. De brand ontstond in een hooischuur en brak rond kwart voor 2 uit, dit ging gepaard met veel rookontwikkeling.

Omdat er meerdere paarden aanwezig waren in de hooischuur en de brandweer moeite had met de waterwinning werd er opgeschaald naar grote brand. De brandweer kon enkele tientallen paarden redden, helaas overleden er twee paarden, waaraan is nog onbekend.

De brandweer is uren bezig geweest om de brand onder controle te krijgen, rond half 4 kon het sein brandmeester gegeven worden. Vele brandweerlieden zijn nog enkele uren bezig geweest met het nablussen van de brand. Zo kon de brandweer vanmiddag rond half 1 weer terug omdat er onder andere nog hooi brandde. De brandweer heeft de schuur goed nat gemaakt zodat restanten geblust werden.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

Related Articles

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg