Politiewagen total loss na aanrijding Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Een politiewagen raakte vanmorgen betrokken bij een verkeersongeval aan de Endenhout in Hoogvliet. Een personenauto ramde de politiewagen in de bijrijders kant, een politieagente raakte hierbij gewond.

- Advertisement -

De politieagente klaagde over nek en rugklachten. Het ambulancepersoneel heeft de agente die nog in de wagen zat nagekeken, zij kon op eigen kracht naar de ambulance lopen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere 2 vrouwen van de personenauto raakte niet gewond en kwamen met de schrik vrij.

Allebei de auto’s zijn total loss en zijn geborgen, wie er verkeerd zat bij het ongeval is onbekend.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd