Vrachtwagen brandt volledig af Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – Even na half 1 vanmiddag werd de brandweer naar het industrieterrein in Spijkenisse-noord gestuurd voor een brand. De brand woedde in een vrachtwagen op het terrein van een roetopslagbedrijf.

- Advertisement -

Bij de brand deden zich er paar een explosies voor door de banden en door de hogedruk leidingen in de vrachtwagen. De brandweer schaalde al snel op naar het sein “middelbrand” omdat de brand dreigde uit te slaan naar het roetopslagbedrijf.

Dit kon uiteindelijk worden voorkomen door het pand koel te houden, de bemanning van de brandweer heeft met de hoogwerker het dak van het pand gecontroleerd op warmtebronnen.

Deze werden echter niet gevonden, de vrachtwagen kan als verloren worden geschouwd. Bij de brand zijn er geen slachtoffers gevallen, wel zat de chauffeur van de vrachtwagen in de cabine toen de brand begon, hij is er op tijd uitgesprongen.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112 ( De eerste 2 foto’s zijn geleverd door Cok De Coninck )

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd