Waterkoker zorg voor brandweer opkomst in verzorgingscentrum Hoogvliet

Date:

Share post:

HOOGVLIET – De vrijwillige brandweer van Hoogvliet werd vanmorgen verzocht om naar het verzorgingscentrum ’t Meeuwenhof aan de Alverstraat te gaan voor een automatisch brandmelding.

- Advertisement -

Terwijl de brandweer onderweg was werd er opgeschaald naar een situatie waar er daadwerkelijk brand zou zijn

Na zo’n 5 minuten waren de eerste brandweerwagens aangekomen en haastte de bemanning zich met slangen naar binnen. Terwijl de bemanning van de tweede tankautospuit een waterkraan opzocht werd er duidelijk dat er geen verdere assitentie nodig was.

De brand betrof een waterkoker die waarschijnlijk door technisch mankement is gaan branden. De brand is beperkt gebleven tot de waterkoker en zorgde voor wat rook, met een rookventilator is de rook uit de ruimte geblazen.

Voor de zekerheid is er onderzoek gedaan naar een mogelijke concentratie van koolstofmonoxide met hulp van een CO-meter. Er werden geen concentratie’s gevonden, hierna was het werk voor de brandweer gedaan en konden zij weer inzetbaar.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd