Brandweer onderzoekt bouwterrein voor gaslek Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Een bewoner van een flat aan de Grondelstraat heeft vanavond tegen half 11 de brandweer gebeld. De melding was dat er zou een gaslucht geroken werd, maar niet wetende waar vandaan.

- Advertisement -

De brandweer kwam met spoed samen met de DCMR ter plaatse voor een onderzoek naar de gaslucht. Toen de brandweer verhaal haalde bij de melder werd het duidelijk dat de brandweer op het bouwterrein tegen over de flat moest zoeken.

Omdat het bouwterrein beveiligd was met een slot moest de brandweer toestemming vragen aan de meldkamer om het slot open te knippen. De politie nam ondertussen contact op met de verantwoordelijke van het terrein. Het onderzoek op het bouwterrein gaf geen enkel resultaat, ook rondom het terrein werd er zowel geen gas geroken als gemeten.

Hierop zijn de hulpdiensten in overleg inzetbaar gegaan. De DCMR heeft eerder vandaag al minstens 6 meldingen gekregen van een (vreemde) lucht die geroken werd omstreeks Hoogvliet en Spijkenisse, vermoedelijk komt dit van een voorbij varend schip vandaan of bij bedrijven op het industrieterrein in de Botlek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd