donderdag, januari 21, 2021

Verdachte aangehouden voor brandstichting manege Hoogvliet

HOOGVLIET – De politie heeft afgelopen vrijdag een 21-jarige Rotterdammer aangehouden voor brandstichting. De man zou de brand in de manege hebben aangestoken, deze woedde op de nacht van 28 naar 29 februari. Bij de brand kwamen 2 paarden om het leven.

De brandweer heeft met vele manschappen de brand bestreden en moesten opschalen naar grote brand. Vele paarden konden gered worden, voor twee paarden kwam de hulp echter te laat. Een derde paard raakte bij de brand zwaar gewond.

Uit onderzoek blijkt dat de brand was aangestoken, de brand begon bij een hooiberg waarvan de vlammen oversloegen naar de naastgelegen stallen. De politie kon na uitgebreid onderzoek een 21-jarige man aanhouden op verdenking van brandstichting.

De zelfde verdachte wordt ook verdacht van inbraak bij een watersportvereniging in Hoogvliet op 31 december 2011. De verdachte wordt maandagmiddag voorgeleid aan de Rechter Commissaris. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg