woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Peuter van trap gevallen Oudenhi in Ouddorp

- advertentie -

OUDDORP – S’ Middags rond tien over half 1 kreeg de ambulancedienst samen met de Traumahelikopter een melding in Ouddorp. Één peuter was in huis vanaf de trap gevallen, dit vond plaats aan de Oudenhil.

De traumahelikopter was vanaf een vervolgmelding uit Krabbendijke in Zeeland snel aanwezig. Het trauma-team is wel ter plaatse geweest, maar de hulp van de arts en de verpleegkundige waren achteraf niet nodig.

Wegens een te kort aan ambulance’s door de drukte op Flakkee en Voorne-Putten is het slachtoffertje met onbekende verwondingen met de Rapid Responder van de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Dirksland vervoerd.

Foto’s : Jorian Roos


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -