Brandweer bevrijdt persoon uit auto na ongeval Schenkelweg

Date:

Deel bericht:

SPIJKENISSE – In de late middag werden de hulpdiensten naar de Schenkelweg in Spijkenisse gestuurd voor een ernstig ongeval, omdat vermoedelijk iemand bekneld zat werd de brandweer voor assistentie gevraagd.

- Advertisement -

Het ongeval gebeurde op de Schenkelweg met de kruising van de Eikenlaan, de brandweer was zeer snel aanwezig bij het incident, dit vanwege dat de kazerne zich op de zelfde kruising bevind. Één personenauto was tegen één andere auto aangereden die rechtsaf wou slaan op de kruising, door een onbekende reden reed de achterste auto op de voorste.

De schade aan beide auto’s waren aanzienlijk, door de klap van de aanrijding was er één persoon bekneld geraakt. De man die bekneld zat, bevond zich in de voorste auto. De brandweer moest één deur verwijderen om het slachtoffer uit zijn positie te bevrijden. Hierna is hij naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan de auto’s waren te ernstig om nog te kunnen rijden, deze zijn dan ook geborgen. Het verkeer op de Schenkelweg ondervond voor een enige tijd hinder door de afsluiting van de Eikenlaan.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd